parallax background

WERVING VRIJWILLIGERS PROMOTIETEAM

Vind je het leuk om tussen de mensen te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en mensen te enthousiasmeren voor een groot sportief evenement? De World Police & Fire Games 2021 zoekt vrijwilligers voor haar promotieteam. De World Police & Fire Games is hét grootste breedtesport evenement ter wereld voor geüniformeerde medewerkers van brandweer, politie, douane en justitiële inrichtingen en hét podium om hen, die zich dagelijks inzetten voor onze veiligheid, in het zonnetje te zetten. Elke twee jaar wordt het evenement ergens op de wereld gehouden en in 2021 is dat in Rotterdam. Het evenement trekt elke keer zo’n 10.000 deelnemers uit 60 verschillende landen en 30.000 bezoekers.

Wat doet het promotieteam en wat ga jij doen? Het promotieteam werkt aan het vergroten van de bekendheid van de World Police & Fire Games 2021. Jij beantwoordt vragen, verstrekt informatie, deelt promotiemateriaal uit en maakt belangstellenden enthousiast om deel te nemen of om zich als vrijwilliger op te geven voor de spelen in Rotterdam. Je doet dat een aantal keren per jaar. In 2018 bezoekt het promotieteam nog de Nijmeegse Vierdaagse, de Wereldhavendagen in Rotterdam, het International Police Association congres (ook Rotterdam) en het Brandweercongres (Zaandam).
Ben je een teamspeler, ga je makkelijk met mensen om en vind je het leuk om te presenteren? Meld je dan via de mail astrid(at)wpfgrotterdam2021.com aan als vrijwilliger van het Promotieteam World Police & Fire Games 2021. Wil je eerst meer informatie, stel je vraag dan per mail aan eric(at)wpfgrotterdam2021.com.

Voordat je begint krijg je alle informatie om het werk goed te doen. Tijdens het inwerken kun je rekenen op begeleiding en op de dag zelf wordt er natuurlijk goed voor je gezorgd. Vervoer naar een locatie wordt geregeld of eventuele reiskosten worden vergoed.