WARRIORs op de World Police & Fire Games

07/07/2022
 
 
 
 
Celebrate the WARRIOR in YOU! Dat is de krachtige boodschap die de Nederlandse beeldhouwer Aleid Uhl wil meegeven aan alle deelnemers aan de World Police & Fire Games Rotterdam 2022. Om hen te eren heeft zij een exclusieve editie gemaakt van haar tinnen WARRIOR-collectie.

WARRIOR
YOU are WARRIOR! Met de WARRIOR erkennen we tijdens de WPFG ROTTERDAM 2022 alle sterke, vastberaden, gepassioneerde en ongebroken vrouwen en mannen die strijden, verbinden, ondersteunen, verenigen en bevriend raken met elkaar.

Het verhaal achter de WARRIOR
In de jaren negentig woonde Aleid in Spanje, toen in haar straat een autobom ontplofte. Overal dood en verwoesting. Plotseling, van het ene op het andere moment, maakte chaos plaats voor een nieuw gevoel van kracht en vastberadenheid. Aleid herinnert het zich hartstochtelijk: “Van de ene minuut op de andere stroomden de hulpdiensten onze straat binnen, zetten ons in beweging, gaven ons orders om ter plaatse te helpen. Door deze impactvolle ervaring realiseerde ik me dat, vanaf het moment dat je ervoor kiest om onderdeel te zijn van de oplossing, je verwerkingsproces is begonnen, waardoor je verandert van een slachtoffer in een overwinnaar: WARRIOR.”

YOU are WARRIOR
De WARRIOR-collectie is gemaakt voor moedige, vastberaden, gepassioneerde doorzetters. Aleid: “Deze sterke mensen gaan veel verder dan hun plicht, om het leven van anderen te redden en te verbeteren. We vinden hen overal om ons heen. Het is mijn grootste wens dat mensen, overal ter wereld, met een WARRIOR rondlopen en dat we elkaar erkennen, ons verbonden voelen, naar elkaar luisteren en van elkaar leren. Dat maakt ons allemaal sterker!”

Haal je WPFG-WARRIOR souvenir
Exclusief voor de World Police & Fire Games 2022 bieden we je een speciale collectie aan van spelden, sleutelhangers en beelden, handgemaakt in Nederland. Je kunt de WARRIOR-verhalen en webwinkel vinden op www.warriors.community.com We verwelkomen je graag op onze WARRIOR-stand op de Sports Host Area in Rotterdam Ahoy.