Van der Linde Catering + Events nieuwe partner World Police & Fire Games 2022

20/12/2021
 
 
 
 
Van der Linde Catering + Evenementen en de World Police & Fire Games 2022 gaan intensief samenwerken. Met nog 6 maanden te gaan tot het grootse sportevenement voor personeel van brandweer, politie, douane en Dienst Justitiële Inrichtingen maakten beide partijen dat vandaag bekend.

De samenwerking omvat het verzorgen van alle cateringactiviteiten en het meedenken over de programmering in het WPFG2022 Athletes Village. Op deze bruisende ontmoetingsplek op het Willemsplein in Rotterdam zullen van 21 tot en met 31 juli naar verwachting 10.000 deelnemers van over de hele wereld elkaar ontmoeten en ervaringen delen. Naast waardevolle ontmoetingen kan er genoten worden van een cultureel programma en sportdemonstraties. Daarnaast vindt één van de 63 sporten, armworstelen, plaats in het Athletes Village.

“Wij zijn ontzettend trots op het partnerschap met Van der Linde Catering + Evenementen. Het Rotterdamse cateringbedrijf richt zich op het kwalitatief hoogwaardig verzorgen van eten, drinken en stijlvolle gastvrijheid op maat en is in 2020 zelfs uitgeroepen tot ‘De beste cateraar van 2020’. Het zal de bezoekers aan het Athletes Village dan ook aan niets ontbreken komende zomer," aldus Eva van der Vegt, managing director WPFG2022.

Robin van der Schuyt, directeur van Van der Linde Catering + Evenementen, kijkt ook uit naar het partnerschap met de WPFG2022: "Het is fantastisch om als Rotterdams bedrijf mee te werken aan zo’n groots, internationaal evenement in onze eigen stad. Dat we hiermee ook iets kunnen terug doen voor die hulpverleners die 24/7 voor ons klaarstaan, maakt het voor ons extra waardevol. We gaan iets ontzettend moois neerzetten."

Van der Linde Catering + Evenementen
De door Van der Linde Catering + Evenementen geleverde producten onderscheiden zich al jaren van de massa met creatieve culinaire innovaties en verrassende cateringconcepten. Van der Linde Catering + Evenementen is al jaren specialist in het verzorgen van catering bij nationale en internationale (top)sportevenementen, zowel voor de zakelijke groepen als ook voor publiek en sporters.

www.vanderlindecatering.nl

Over de World Police & Fire Games – In Sport We Unite
De internationale spelen voor personeel van politie, brandweer, douane en Dienst Justitiële Inrichtingen worden volgend jaar voor het eerst in de historie in Nederland gehouden. Van 22 tot en met 31 juli 2022 staat Nederland in het teken van de World Police & Fire Games. De havenstad Rotterdam is tien dagen lang het kloppend hart van dit grootse en bovenal unieke breedtesportevenement.

Ruim 10.000 politiemensen, brandweerlieden, medewerkers van douane en Dienst Justitiële Inrichtingen afkomstig uit 70 verschillende landen doen mee aan de WPFG2022. Zij zullen actief zijn in maar liefst 63 sportonderdelen waaronder crossfit, atletiek, triathlon, waterpolo, kitesurfen en de ultimate firefighter.

Ontmoeten, sportiviteit & respect
De World Police & Fire Games 2022 zet sport in als middel om ontmoetingen tussen hulpverleners tot stand te brengen. Daarnaast is het doel om sportiviteit te stimuleren en respect te genereren voor al die hulpverleners die dag en nacht voor ons klaar staan. Vandaar dat het motto van de WPFG2022 is: ‘IN SPORT WE UNITE’