Test op corona!

19/07/2022
 
 
 
 
Eurofins Clinical Diagnostics biedt diverse coronatesten aan. Het laboratorium voert zowel antigeentesten als PCR testen uit. Bij deze testen ontvang je een reiscertificaat, hierdoor kun je zorgeloos terugreizen.

Speciaal voor WPFG-personeel, bezoekers en deelnemers heeft Eurofins Clinical Diagnostics kortingscodes aangemaakt waardoor je 10% korting op de verkoopprijs ontvangt. Normaal kost een antigeentest 30 euro en een PCR test 65 euro. Maak direct een afspraak via www.jouwcoronatest.nl en ontvang binnen 24 uur de uitslag. De uitslag met QR-code ontvang je via de e-mail.

Hieronder vindt je de kortingscodes:
ANTIGEEN vouchercode: WFG2022ANT
PCR vouchercode: WPFG2022PCR

Let op: deze codes zijn geldig van 18 juli tot 7 augustus 2022

Eurofins Clinical Diagnostics is een verzameling van laboratoria in Nederland en bedient zowel patiënten als medisch professionals. De specialisaties zijn: Medische Microbiologie, Klinische Chemie, Cervixcytologie, Histologie en Functie- en Beeldvormendonderzoek.

Eurofins Clinical Diagnostics Nederland is onderdeel van de Eurofins Groep. Dit is een wereldwijd netwerk van bevlogen, kundige experts. Eurofins Scientific is actief in 54 landen met ruim 900 hypermoderne laboratoria en 58.000 medewerkers. Als marktleider in diagnostiek testen we alles op het gebied van; Food, Agro, Milieu, BioPharma, Forensisch onderzoek en Klinische Diagnostiek.