Nieuwe beoogde datum World Police & Fire Games: 22 juli t/m 31 juli 2022

16/09/2020
 
 
De World Police & Fire Games Rotterdam zouden plaatsvinden in de zomer van 2021. Begin juli heeft de organisatie bekend gemaakt het internationale sportevenement uit te stellen vanwege de onvoorspelbaarheid van de coronapandemie en de bijbehorende gezondheidsrisico’s. Na afstemming met alle betrokken partijen bij de WPFG is een nieuwe beoogde datum gekozen: 22 juli t/m 31 juli 2022.

We hopen dat het in 2022 weer verantwoord is om medewerkers van Politie, Brandweer, Douane en Dienst Justitiële Inrichtingen van over de hele wereld samen te brengen in dit grootschalige sportevenement. Door tijdig het besluit te nemen om de WPFG te verplaatsen, verwachten we de impact voor alle deelnemers en betrokken partijen te hebben beperkt.

De organisatie gaat onverminderd hard door met alle voorbereidingen en werkt toe naar een onvergetelijke editie van de WPFG in Rotterdam van 22 juli t/m 31 juli 2022. Op dit moment staat overal nog de oude datum, zoals in het logo en op de website. Dit wordt binnenkort op alle plekken aangepast naar de nieuwe datum.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via de nieuwsbrief en social media.