Inschrijving World Police & Fire Games 2022 geopend

01/02/2022
 
 
 
 
Vanaf vandaag kunnen medewerkers van politie, brandweer, douane en Dienst Justitiële Inrichtingen van over de hele wereld zich inschrijven voor de World Police & Fire Games 2022. Dit grootse breedtesport evenement met 63 sportonderdelen vindt voor het eerst in de historie plaats in Nederland.

De 19e editie van de WPFG2022 zal plaatsvinden van vrijdag 22 tot en zondag 31 juli 2022. Rotterdam is het kloppend hart van dit unieke evenement. Tijdens de WPFG2022 zijn er - verspreid over heel Nederland - maar liefst 45 locaties waar activiteiten worden georganiseerd.

Naast de vele sportonderdelen en side-events in Rotterdam, wordt op het Willemsplein een ‘Athletes Village’ gecreëerd. Oftewel, een bruisende ontmoetingsplek voor iedereen die bij de spelen betrokken is. Naast waardevolle ontmoetingen kan hier genoten worden van een cultureel programma en sportdemonstraties.

Ontmoeten, sportiviteit & respect
“De World Police & Fire Games 2022 zet sport in als middel om ontmoetingen tussen hulpverleners tot stand te brengen. Daarnaast willen wij sportiviteit stimuleren en respect genereren voor al die hulpverleners die dag en nacht voor ons klaar staan. Vandaar dat het motto van deze editie is: In Sport We Unite,” aldus Eva van der Vegt, managing director WPFG2022.

Waardevolle ervaring
“Dat de WPFG in Nederland wordt georganiseerd, vind ik echt fantastisch,” aldus Jeroen Kranendonk, brandweerman uit Rotterdam. ”Ik heb in 2019 in Chengdu, China meegedaan aan het onderdeel Crossfit en ook dit jaar doe ik weer mee op dat onderdeel. Uit ervaring weet ik dus hoe mooi en waardevol de World Police & Fire Games kunnen zijn.

Accommodatie
Deelnemers aan de WPFG2022 komen bij verschillende hotels in aanmerking voor korting. Boek je kamer altijd tegen de scherpste prijzen via onze website. Klik hier om de lijst met deelnemende accommodaties te bekijken.

Entry Book
Het officiële Entry Book voor de WPFG2022 is gepubliceerd op de website. In het Entry Book lees je alle informatie over de WPFG2022, zoals de inschrijving, sporten, accommodaties en veel meer.

Inschrijven
Inschrijven kan via www.wpfgrotterdam2022.com/registration