Inschrijving World Police & Fire Games Rotterdam 2022 opent op 1 februari 2022

25/11/2021
 
 
 
 
Vanaf 1 februari 2022 kunnen deelnemers zich inschrijven voor de World Police & Fire Games 2022. In tegenstelling tot eerdere berichten zal de inschrijving van de WPFG2022 dus niet van start gaan op 1 december 2021.

De organisatie heeft er alle vertrouwen in dat het een mooi sportief feest wordt in Rotterdam in de zomer van 2022. Het uitstellen van de inschrijfdatum naar 1 februari stelt de organisatie in staat om de juiste voorbereidingen te treffen en de inschrijvingen zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen.

Vanaf die datum kunnen de deelnemers vanuit de hele wereld zich inschrijven voor de internationale spelen voor personeel van politie, brandweer, douane en Dienst Justitiële Inrichtingen die van 22 tot en met 31 juli worden gehouden in Rotterdam.

Entry Book
Medio december wordt het Entry Book van de World Police & Fire Games gepubliceerd op www.wpfgrotterdam2022.com met daarin alle relevante informatie voor de deelnemers.

Vrijwilligers
Wil je als vrijwilliger tijdens de WPFG2022 een bijdrage leveren? Dat kan! Die inschrijving opent binnenkort. Meer info daarover volgt!

Vragen
Voor vragen naar aanleiding van dit bericht, kan er contact op worden genomen via info@wpfgrotterdam.com