Het sportschema voor de World Police & Fire Games 2022 is bekend!

13/10/2021
 
 
 
 
Een mooie mijlpaal waarbij we deelnemers de kans geven hun verlof aan te vragen en concrete plannen te maken om in de zomer van 2022 naar Rotterdam te komen.

Met 63 sporten, maar liefst 500 medaille-evenementen en meer dan 40 verschillende locaties belooft de World Police & Fire Games 2022 een groot, sportief spektakel te worden.

Nadat de openingsceremonie heeft plaatsgevonden in Stadion Feyenoord op vrijdag 22 juli, start op zaterdag 23 juli direct de actie met 20 sportonderdelen, waarvan vier dienstgerelateerde sporten zoals de Ultimate Firefighter, Rifle Air en the ‘Toughest Competitor Alive’.

Voor een volledig overzicht van het sportschema, klik hier.

ENTRYBOOK & START INSCHRIJVING
Binnenkort lanceren we ook het WPFG2022 Entrybook met daarin uitgebreide informatie per sport. De inschrijving start op 1 december. Vanaf die datum kunnen de deelnemers vanuit de hele wereld zich inschrijven voor de WPFG2022.

VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN
Heb je een vraag over een sportonderdeel? Neem dan contact op met de desbetreffende sportcoördinator. Op deze pagina staat per sport de sportcoördinator inclusief contactgegevens vermeld.

Heb je een algemene en/of inhoudelijke vraag over het schema? Neem dan contact op via sport@wpfgrotterdam.com.