De Oranjemars. Mis het niet!

30/06/2022
 
 
 
 
Wil jij samen langs de mooiste plekken in Rotterdam in een mars naar de Openingsceremonie van de World Police & Fire Games? Loop dan mee in de Oranjemars!

Op vrijdag 22 juli 2022, voorafgaand aan de officiële Openingsceremonie, wordt de Oranjemars georganiseerd. Hierin kunnen alle Nederlandse atleten van dit jaar meelopen. Uiteraard zijn we super trots op alle Nederlandse deelnemers en we gaan er dan ook vanuit dat jullie allemaal meelopen.

Tussen 17:30 en 18:15 uur zijn deelnemers vrij om te verzamelen in het Atletendorp, op het Willemsplein. Vanaf hier is het een kwartier lopen naar het World Port Center, het officiële verzamelpunt voor de Oranjemars, waar we alle deelnemers verwachten om 18:30 uur. De Oranjemars gaat vervolgens rond 18:30 uur vanaf Hotel New York van start, vlak bij de iconische Erasmusbrug. Via de binnenstad loopt de mars naar stadion Feijenoord (De Kuip) waar de Openingsceremonie om 19:00 uur van start gaat. De route is ongeveer 3,5 km en duurt een kleine drie kwartier. Zodra de mars aankomt in de Kuip wordt er aangesloten op de atletenmars van de Openingsceremonie. Traditiegetrouw is Nederland als gastland het laatste land dat het stadion zal binnenkomen.

Heb je je nog niet aangemeld voor de Oranjemars? Laat je zien! Alle deelnemers hebben een email gehad van de organisatie met een aanmeldlink. Heb je deze niet gehad, check je spam. Dit wil je zeker niet missen!