Advocatenkantoor Kneppelhout support de World Police & Fire Games 2022

21/01/2021
 
 
 
 
Begin december zijn advocatenkantoor Kneppelhout en de World Police & Fire Games een officiële samenwerking met elkaar aangegaan. De World Police & Fire Games zijn de internationale spelen voor personeel van brandweer, politie, douane en gevangeniswezen en komen in 2022 voor het eerst naar Nederland. Kneppelhout gaat de organisatie van dit evenement sponsoren door middel van juridische ondersteuning.

Kneppelhout - in 1979 opgericht door Jan Kneppelhout en Benk Korthals (Minister van Justitie in het kabinet Kok II en Minister van Defensie in Balkenende I) - is een middelgroot Rotterdams advocatenkantoor dat zich richt op ondernemers in de handel, industrie, maritieme sector, transport, export, bouw, vastgoed en telecom.

Een steentje bijdragen
Evert-Karel Ditvoorst geeft namens het advocatenkantoor aan dat ze de WPFG Rotterdam 2022 met veel plezier ondersteunen op juridisch gebied. “We zijn werkzaam in dezelfde stad en vinden het mooi om een steentje bij te dragen aan de organisatie van dit grootse, internationale evenement. Juridisch gezien liggen er genoeg vraagstukken waar wij bij kunnen helpen, bijvoorbeeld over het uitwisselen van data, of het opstellen van contracten.”

Vertrouwen in de toekomst
CEO Wim de Rooij is blij met de samenwerking met het Rotterdamse advocatenkantoor en maakt op dit moment al dankbaar gebruik van de beschikbare expertise. “We zijn op dit moment druk bezig om de complexe regels rondom de privacywetgeving duidelijk in beeld te brengen. Als straks de inschrijving start moeten er gegevens uitgewisseld worden tussen de USA en Rotterdam. Dat is een ingewikkeld traject, maar wel heel belangrijk. Met hulp van Kneppelhout gaan we daar zeker uitkomen. Dat geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst.”

Over de World Police & Fire Games 2022
De World Police & Fire Games 2022 vinden plaats van 22 t/m 31 juli 2022 in Rotterdam. Tijdens dit grootste breedtesportevenement ter wereld worden 63 sporten georganiseerd voor ruim 10.000 deelnemers van over de hele wereld. Naast het bieden van de mogelijkheid om elkaar buiten het werk om, in andere dan de (vaak zware) dagelijkse omstandigheden, te ontmoeten heeft de World Police & Fire Games 2022 nog een andere belangrijke doelstelling: het verhogen van respect en waardering richting hulpverleners.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de nieuwsbrief en social media.